Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Syahiba Saufa - Kembang Turi

Ra Ono Tali Woro
Kowe Moro Medot Tresno
Kelilipan Kemewahan
Kowe Terus Ngajaki Pegatan

Opo Sik Kurang Trimo
Gatiku Neng Sliramu
Sampek Sampek Tak Rewangi
Koyok Babu

Ra Ono Tali Woro
Kowe Moro Medot Tresno
Kelilipan Kemewahan
Kowe Terus Ngajaki Pegatan

Opo Sik Kurang Trimo
Gatiku Neng Sliramu
Sampek Sampek Tak Rewangi
Koyok Babu

Telutoh Kembang Turi
Netes Ring Pucuk Deriji
Biyen Tak Tresnani
Saiki Ngeloro Ati
Godong Jati Bolong
Bolonge Dipangan Walang
Tresnomu Kendang
Keseret Katot Wong Liyan

Ra Ono Tali Woro
Kowe Moro Medot Tresno
Kelilipan Kemewahan
Kowe Terus Ngajaki Pegatan

Opo Sik Kurang Trimo
Gatiku Neng Sliramu
Sampek Sampek Tak Rewangi
Koyok Babu

Telutoh Kembang Turi
Netes Ring Pucuk Deriji
Biyen Tak Tresnani
Saiki Ngeloro Ati
Godong Jati Bolong
Bolonge Dipangan Walang
Tresnomu Kendang
Keseret Katot Wong Liyan

Telutoh Kembang Turi
Netes Ring Pucuk Deriji
Biyen Tak Tresnani
Saiki Ngeloro Ati
Godong Jati Bolong
Bolonge Dipangan Walang
Tresnomu Kendang
Keseret Katot Wong Liyan