Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Happy Asmara - Kembang Mawar

Udan, udan sing tak enteni
Kanggo nutup eluhku sing milih
Dudu klambi anyar sing tak caos ke jenengan
Nanging kembang mawar sing tak tabur ning sarean

Ambyar, atiku kerungu kabar
Nggregel ati iki, durung sadar
Dudu kembang tebu sing tukul gampang kanginan
Nanging tapak tilasmu terkenang

Dudu sanak, dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang, welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Dudu sanak, dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang, welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane