Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Happy Asmara, Pakle - Aku Sing Berjuang Kowe Sing

Ora sedelo kowe dadi konco
Barengan ngalor ngidul wis koyo sedulur
Kurangku opo leh ku dadi konco
Opo kurang sing grapyak kok suwe-suwe nglunjak

Kowe wis ngerti dekne tak incer awit suwe
Neng mburiku kowe malah nglimpekke
Sakjane aku rapopo yen gur masalah tresno
Nggo konco nyowo wae tak wenehke

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Mergo konco perkarane aku trimo meneng wae
Ati remuk nanging aku isih milih kekancane
Sing tak tresno malah di limpe konco
Sing tak perjuangke mung dadi sio-sio

Yen susah kowe sambat karo sopo
Nanging leh mu mbales malah ra kiro-kiro
Tak loske timbang mumet pikire
Sekarep-karepe sak bahagiane