Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Alvi Ananta - Gorengan Pedo

keroso gering awak iki
sakat welas riko
mingser nyang wong liyo..
mentolo peluh kembang iki
mikirno riko
koyo gorengan pedo..

nelongso isen awak iki
welas sun nyang riko
sing digatekno..
rumongso ngenes ati iki
ngaboti riko
yoro kesio-sio..

welase ilang teblok nong ngendi
kebuang mingser ngalih ati
goro riko demen wong liyo
welas sun riko tinggalno
gedigi duh nelongso rasane

mbuang eluh sing ono artine
isun terimo paran anane
dung mulo durung jodone..
keroso gering awak iki
sakat welas riko
mingser nyang wong liyo..
mentolo peluh kembang iki
mikirno riko
koyo gorengan pedo..

nelongso isen awak iki
welas sun nyang riko
sing digatekno
rumongso ngenes ati iki
ngaboti riko
yoro kesio-sio..
welase ilang teblok nong ngendi

kebuang mingser ngalih ati
goro riko demen wong liyo
welas sun riko tinggalno..
gedigi duh nelongso rasane
mbuang eluh sing ono artine
isun terimo paran anane
dung mulo durung jodone..
welase ilang teblok nong ngendi

kebuang mingser ngalih ati
goro riko demen wong liyo
welas sun riko tinggalno..
gedigi duh nelongso rasane
mbuang eluh sing ono artine
isun terimo paran anane
dung mulo durung jodone..

welase ilang teblok nong ngendi
kebuang mingser ngalih ati
goro riko demen wong liyo
welas sun riko tinggalno..
gedigi duh nelongso rasane
mbuang eluh sing ono artine
isun terimo paran anane
dung mulo durung jodone