Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Anggun Pramudita - Sitik Sitik Moreng

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng

wong laki rabi wis mulo lakune
kadung sing mesem mecucut lambene
diajak gesah ngelantur omonge
ngerasani konco tersinggung atine

kadung kurang sabar
nyeplos ngomong kasar
bulakane tokar nono juntrunge

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng

barang sepele yo hang dadi perkarane

nuruti gengsi podo duwure
dung disalahno osing terimo atine
howone setan soyo nafsune
kadung ditinggal ngalih tambah moreng

wong laki rabi wis mulo lakune
kadung sing mesem mecucut lambene
diajak gesah ngelantur omonge
ngerasani konco tersinggung atine

kadung kurang sabar
nyeplos ngomong kasar
bulakane tokar nono juntrunge

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng

barang sepele yo hang dadi perkarane
nuruti gengsi podo duwure
dung disalahno osing terimo atine
howone setan soyo nafsune

barang sepele yo hang dadi perkarane
nuruti gengsi podo duwure
dung disalahno osing terimo atine
howone setan soyo nafsune
kadung ditinggal ngalih tambah moreng

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng

sitik sitik moreng
sitik sitik moreng
sitik sitik moreng