Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Dory Harsa - Salahku Opo

Krungu kabar
pas jam 12(rolas)an
Kowe medhotke katresnan
aku sabar
mbok gawe dolanan
mergo kula tulus tenan

niki salahku nopo
mbok jenengan pirso
nanging ati iki koyo opo
nangis batin kula
3 (tigang) dinten uwis kroso
kelara-lara kowe ngomong pedhot