Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Ajur Mumur

Uwes tak sadari aku ra sempurno
Nanging atimu kuwi luweh olo
Atos omonganmu nglarani atiku
Wes tak turuti kekarepanmu

Terus ngulayani atiku sing suci
Ku bertahan tetep tak lakoni
Kowe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu nggawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Terus ngulayani atiku sing suci
Ku bertahan tetep tak lakoni
Kowe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu

Luputku mileh kowe
Nyesel nemokke kowe
Wes rabutuh sayangmu
Tak cobo ngilangke roso

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu nggawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu nggawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu