Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Aku Ikhlas

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati nggo sliramu
Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu, Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo     
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane
          
Wungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe pancen dudu jodone