Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Apik Apikan

ra kroso netes.. eluh ning pipi..
amergo nrimo.. janji mbok blenjani..
aku nangis.. ngempet loro ati..
remuk dodo.. mergo di khianati..

yen pancen.. aku kudu kelangan..
 wis tak lilakne..
timbang bubrah kahanan
yen teruske.. timbang soyo ajur..
mergo atimu ono wong liyo..
tresnomu luntur..

apik-apikan.. aku tak sing lungo..
yen diteruske.. timbang soyo loro..
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah

yen pancen.. aku kudu kelangan..
 wis tak lilakne..
timbang bubrah kahanan
yen teruske.. timbang soyo ajur..
mergo atimu ono wong liyo..
tresnomu luntur..

apik-apikan.. aku tak sing lungo..
yen diteruske.. timbang soyo loro..
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..

apik-apikan.. aku tak sing lungo..
yen diteruske.. timbang soyo loro..
apik-apikan.. aku tak sing ngalah..
yo wes tak ikhlasne.. nadyan kudu pisah..