Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Bahagiamu

Opo koyo ngene abot sanggane
Nresnani awakmu sing gae aku cemburu
Kowe karo dekke aku ra nesu
Ning senenganmu golek i kesalahan ku

mung siji welingku
Gaenen dee bahagia
Ojo mok larani koyo sing mok lakoni
neng awakku
neng atiku 

Tak lilakne awakmu, Gandeng karo dekke
Masio nelongso atiku
Ra kuat ngempet loro neng njero dodo
Aku mung iso nyawang awakmu
Seko kadoan, masio raiso sesandingan
Sing penting kowe bahagia aku gampang