Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Lanjot Mboten

Lanjot nopo mboten terserah sampean
Pengenku terbuka ra pengen delikan
Aku wes sabar
Aku uwes luweh soko sabar

Lanjot nopo mboten kupasrah sampean
Ra pengen terluka ra pengen tangisan
Aku wes nrimo
Aku uwes luweh soko nrimo

Dipekso lanjut hubungan iki
Tengah tengah mesti mandek kesandong eri
Kowe ora iso ngugemi roso
Seng tak tandor nganggo dungo

Tibak e tenan kowe urong tekan
Kowe uwes menggok ndalan
Mamper nang liyane
Seng sejatine kowe ora reti sak jrone atine dek e