Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Mendhem Kangen

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen jroning atiku
Tambah jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes marem atiku