Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Penting Bahagia

Aku uwis iso nompo
Koe rabi ro wong liyo
Rasah mbok pikirke aku
Sing penting koe bahagia

Tresno ra kudu nduweni
Cukup tak simpen neng ati
Sing penting koe bahagia
Aku gampang mbuh suk kapan

Mbiyen koe tau ono neng atiku
Gawe seneng saben dinoku
Nanging embuh kenang opo
Kowe malah milih wong liyo
Sing dadi pendampingmu

Udan tangis seko ati loro tenan
Wektu koe ngajak bubaran
Nanging kudu tak trimo
Yen pancen iki dalane aku ro koe