Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Prapatan Guyangan

Opo ora eling naliko liwat Guyangan
Ning prapatan dirimu ngomongne sayang
Wis tak perjuangne nganti sprene suwene
Nanging opo iki walesane

Opo ora eleng naliko jaman semono
Dirimu ngomongke tresno
Opo ora eling nalika jaman semono
Dirimu ngomongne tresna

Ning prapatan Guyangan
Dirimu ngomongke tresno
Nanging saiki kowe malah ninggalno
Aku tansah kelingan naliko jaman semono
Dirimu ngomongke tresno

Opo ora eling naliko liwat Guyangan
Ning prapatan dirimu ngomongne sayang
Wis tak perjuangne nganti spene suwene
Nanging opo iki walesane

Ning prapatan Guyangan
Dirimu ngomongke tresno
Nanging saiki kowe malah ninggalno
Aku tansah kelingan naliko jaman semono
Dirimu ngomongke tresno

Ning prapatan Guyangan
Dirimu ngomongke tresno
Nanging saiki kowe malah ninggalno
Aku tansah kelingan naliko jaman semono
Dirimu ngomongke tresno