Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Sambate Ati

Sabendino kowe kok ngelarani
Kebangetan gawe ajure ati
Ngobong perasaan iki
Mbek tego mblenjani janji
Opo koyo ngene
Kowe seng tak tresnani

Opo kurang kabeh sing tak lakoni
Kurang opo karo tresnaku iki
Nelongso rasane ati
Tego tegone ngapusi
Loro ati iki
Sing wis mbok paringi

Cubo rungokno jerit
Jero ati iki
Kowe tak sayang
Tegane ninggal janji

Wes tak lakoni kabeh
Karep penjalukanmu
Kowe sing tak tresnani
Tego tegone mblenjani

Sambate ati wengi iki
Mergo kowe sing jalari
Nglarani ati
Biyen jarene janjimu
Tresnomu sing gede
Nyatane mbok tinggalne aku

Lorone ati wengi iki
Ngempeh eluh dadi bukti
Nglarani ati
Bukti lorone atiku
Ajure urepku
Amergo cintamu palsu