Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Sri Wis Bali

Sri, kowe wis bali
biyen lungo kok ora pamit aku
Jarene kowe pamite tuku trasi
Kowe malah minggat
ninggalake aku

Sri, kowe wis bali
ati seneng, senenge setengah mati
Nanging siji, Sri
sing nggawe tangise ati
kowe bali
nggowo oleh-oleh anak bayi

Wis rong taun
aku ngenteni kowe, Sri
Lawang omah
saben dino ra dikunci

Kowe wis ngerti
yen aku wong ra nduwe
Dadi kuli bayarane ora mesti

Tak rewangi aku dodol klambi
nggoleki kowe, Sri
sing tak tresnani

Tak rewangi aku dodol klambi
kentekan sangu, Sri
nggoleki kowe