Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Sumanding

Tresnaku ora bakal lali
Nadyan aku ra melu nduweni
Tresnaku sak jroning ati
Aduh sayang opo kowe lali

Adoh ing papan lan panggonmu
Ora katon ono ing netroku
Aku mung tansah kelingan
Tresno iki ora biso ilang

Tak suwun marang sliramu
Mugo tansah rahayu
Umpomo sliramu kumbang
Aku kang dadi kembang

Lilakno aku kangmasku
Pingin sumanding sliramu
Kapan biso ketemu
Sak tenane aku iki
Kangen pasuryanmu

Adoh ing papan lan panggonmu
Ora katon ono ing netraku
Aku mung tansah kelingan
Tresno iki ora biso ilang

Tak suwun marang sliramu
Mugo tansah rahayu
Umpomo sliramu kumbang
Aku kang dadi kembang

Lilakno aku kangmasku
Pingin sumanding sliramu
Kapan biso ketemu
Sak tenane aku iki
Kangen pasuryanmu

Kangen pasuryanmu
Kangen pasuryanmu