Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu

Sepine wengi iki tak rasakne
Mung adem angin koncoku
Kelingan jaman biyen bebarengan
Ngukir janjine ono waduk baran

Nanging akhire aku mbok culne
Janji seng mbiyen mbok ucapke
Loro atiku mergo omonganmu
Kowe ra iso nompo kahananku

Matur suwun wong bagus
Gawe loro atiku
Senajan abot urip iki
Ikhlas tak lakoni

Matur suwun wong bagus
Ra iso nompo aku
Bakal tak buktekne
Aku iso urip dewe