Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Lutfiana Dewi Lilakno Lungaku Kentrung (Versi aneka sari)

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu 
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane 
Mugo Gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu 
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane 
Mugo Gusti maringi restune

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu 
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane 
Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune