Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Lutfiana Dewi - Pingin Nangis Tapi Isin

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio nganti atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Yen tak rasakke jebule kok seje

Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang kowe malah ngilang

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio nganti atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin

Mung iso ngempet ning njero batin
Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang kowe malah ngilang

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio nganti atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio nganti atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin