Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno

gedine tresnoku iki
kanggo kowe sing tak tresnani
kabeh luntur mergo kowe
wes ono liyane

wes cukup semene wae
wes ojo diteruske
hubungan aku lan kowe
cukup semene wae

wes tak kuat-kuatke nahan loro iki
ning nyatane atiku ora kuat

wes tak ikhlasno
wes tak lilakno
kowe gandeng karo wong liyo
kabeh bakal tak trimo

senajan atiku loro rasane
nanging arep piye meneh
pancen kabeh uwis garise

wes cukup semene wae
wes ojo diteruske
hubungan aku lan kowe
cukup semene wae

wes tak kuat-kuatke nahan loro iki
ning nyatane atiku ora kuat

wes tak ikhlasno
wes tak lilakno
kowe gandeng karo wong liyo
kabeh bakal tak trimo

senajan atiku loro rasane
nanging arep piye meneh
pancen kabeh uwis garise

wes tak ikhlasno
wes tak lilakno
kowe gandeng karo wong liyo
kabeh bakal tak trimo

senajan atiku loro rasane
nanging arep piye meneh
pancen kabeh uwis garise

wes tak ikhlasno
wes tak lilakno
kowe gandeng karo wong liyo
kabeh bakal tak trimo

senajan atiku loro rasane
nanging arep piye meneh
pancen kabeh uwis garise