Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Pendhoza - Ngeliyo

Lorone ati bagai tertusuk duri
Arep obah dadi males awakku iki lemes
Raiso sambat aku mencoba kuat
Nanging malah tambah loro, kelingan koe ngeliyo

Nandur kembang malah tukule brambang
Gawe mripat iki nanges, ati tansah ke ires-ires
Ora nyongko kowe milih wong liyo
Padahal aku sing slalu ono, ratau gawe koe loro

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong lyio
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Wes kadung tresno aku digawe loro
Opo salahku ini kok kamu malah pergi
Nyesek ning njero ati aku wes cinta mati
Padahal aku tulus koe malah nglarani

Kuat dilarani jane aku wes kebal
Nanging aku ro koe kadung terlalu dalam
Jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
Aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati

Janji setia saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Bubur kacang ijo, campur ketan ireng
Ajur njobo njero mike koe dadi cumleng
Pileh mangan sego tinimbang mangan roti
Ranyongko koe tego janjimu mbok blenjani

Tresno tenanan malah tok nggo dolanan
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
Kudu ikhlas nglelekke tak kubur dalam dalam
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong lyio
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong lyio
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo