Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Balik Kanan Wae

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo
Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
   
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
wes wes cukup mending balik kanan wae