Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Jajal Kowe Dadi Aku

Ojo kowe mikir gampang Dadi aku soro tenan Nanging tak kuat kuatne bersabar Jajal kowe dadi aku Tak jamin tambah kuru Gusti tolong sadarne sayangku Wis pancen tresnoku marakke bertahan Nyanding kowe sing isih kumat kumatan Ket biyen selalu aku yang harus mengalah Kadang malah kowe sing nuduh aku salah Ojo kowe mikir gampang Dadi aku soro tenan Nanging tak kuat kuatne bersabar Jajal kowe dadi aku Tak jamin tambah kuru Gusti tolong sadarne sayangku Aku ra pingin pisah Nanging aku meh ra betah Sing tak jaluk kowe endah berubah Ket biyen selalu Aku yang harus mengalah Kadang malah kowe Sing nuduh aku salah Ojo kowe mikir gampang Dadi aku soro tenan Nanging tak kuat kuatne bersabar Jajal kowe dadi aku Tak jamin tambah kuru Gusti tolong sadarne sayangku Ojo kowe mikir gampang Dadi aku soro tenan Nanging tak kuat kuatne bersabar Jajal kowe dadi aku Tak jamin tambah kuru Gusti tolong sadarne sayangku Jajal kowe dadi aku