Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Kangen Sampean

Aku kangen tenan Kangen karo sampean
Suwe ra ketemu Mung nyawang fotomu
Aku kangen tenan Kangen karo sampean
Suwe ra ketemu Mung krungu sworomu

Ngge kowe sing adoh ning kono
Mugo kowe iso njogo roso
Aku ngerti hubungan iki
Terlalu berat untuk dijalani

Kita terpisah oleh jarak yang jauh
Smoga tuhan menguatkan
Hubungan 
Yang kita jalankan

Aku kangen tenan Kangen karo sampean
Suwe ra ketemu Mung nyawang fotomu
Aku kangen tenan Kangen karo sampean
Suwe ra ketemu Mung krungu sworomu