Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Safira Inema - Lintang Angenan

Semilire angin wayah wengi
Sing makili roso kangen iki
Ning kerlipe lintang
Tak titip ne roso sayang
Roso sayang mung ono angenan

Ojo ngomong sayang
Yen bakale kowe ngilang
Ojo ngomong cinta
Yen akhire nggawe luka

Aku karo kowe
Mungkin wis dudu jodone
Wis cukup semene wae
Hubunganku karo kowe
Podo nggolek dalan mlaku dewe dewe