Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik lagu jawa Safira Inema - Menggok Haluan

Wes kadung tahun tahunan
Menjalin suatu hubungan
Begitu sangat mudahnya
Kowe kok menggok haluan

Wes kadung tahun tahunan
Tresno sing sui tak bangun
Mendadak aku mok gawe binggung
Krono kowe sing ngawe wurung

Kok yo gampang ngomongne bubar
Sak enak e karep e dewe
Opo ora mok  pikir kowe kui lan aku wes ndue tunangan
Dasar emang keterlaluhan

Cintaku engkau remehkan, ngenes atiku
Wes kadung tahun tahunan
Menjalin suatu hubungan
Begitu sangat mudahnya

Kowe kok menggok haluan
Wes kadung tahun tahunan
Tresno sing sui tak bangun
Mendadak aku mok gawe binggung

Krono kowe sing ngawe wurung
Pancen mbok sejo ngawe ukoro
Mangkel atiku dengan dirimu

Kok yo gampang ngomongne bubar
Sak enak e karep e dewe
Opo ora mok  pikir kowe kui lan aku wes ndue tunangan
Dasar emang keterlaluhan

Cintaku engkau remehkan, ngenes atiku
Wes kadung tahun tahunan
Menjalin suatu hubungan
Begitu sangat mudahnya

Kowe kok menggok haluan
Wes kadung tahun tahunan
Tresno sing sui tak bangun
Mendadak aku mok gawe binggung
Krono kowe sing ngawe wurung

Pancen mbok sejo ngawe ukoro
Mangkel atiku dengan dirimu
Mangkel atiku dengan dirimu