Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Trio Macan - Kesekso Kangen

sawangen awak ku iki
mugo kowe ngerteni
rasane ati iki
kesekso mergo kangen

ninggalke kowe
gawe atiku rindu
kangen sliramu

rangkulen aku
sandarno ning pundakku
loro sing wingi wingi
mugo enggal mari

tresno kowe sing nduweni
tak simpen tak dadekke
kembang ning ati
mugo iso mekar lan mewangi

aku mung kangen ro sliramu
kowe sing iso mbusak eluh iku
kowe sing iso nambani roso kangenku

rangkulen aku
sandarno ning pundakku
loro sing wingi wingi
mugo enggal mari

tresno kowe sing nduweni
tak simpen tak dadekke
kembang ning ati
mugo iso mekar lan mewangi

aku mung kangen ro sliramu
kowe sing iso mbusak eluh iku
kowe sing iso nambani roso kangenku

kowe ning endi papanmu
aku iseh setyo ngenteni
balimu sesandingan karo awakku

aku iseh setyo karo janjiku
ning kene.. aku iseh sayang sliramu
tak jaluk sing sabar
nunggu tekaku bali