Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Trio Macan - Ninggal Tatu

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho
Rasane ati iki koyo keno mowo

Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo
Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi
Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang

Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?
Neng opo ra crito

Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panasing ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?