Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Via Vallen - Mung Titipane

Yen kelangan ikhlas ke wae
kudu eling kabeh iki mung titipane
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
diganti sing luwih
Masa muda ku untuk bekerja
Tak lupa berdoa minta yang kuasa

Agar ku bisa mengangkat derajat keluarga
Tiada waktu untuk hura hura
Yen kelangan ikhlas ke wae
kudu eling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe ra melu nduwei
Penting koe kudu eling gusti boten sare

Tapi ojolali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo terus marang gusti
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
diganti sing luwih

Yen kelangan ikhlas ke wae
kudu eling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe ra melu nduwei
Penting koe kudu eling gusti boten sare

Tapi ojolali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo terus marang gusti
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
diganti sing luwih

Yen kelangan ikhlas ke wae
kudu eling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe ra melu nduwei
Penting koe kudu eling gusti boten sare

Tapi ojolali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo terus marang gusti
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
diganti sing luwih