Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Los Dol (Versi Aneka Sari)

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
Tandane iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol dasare ku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel di setel
Tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo,

Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las,
bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu