Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Mantan Djancuk

jarene koe iseh tresno ning aku
jarene koe iseh kelingan ning awakku
koe nginbox talking talking karo aku

wes sue ora ketemu, jare koe rindu
wes sue ra nyawang koe, ku dadi melu rindu
gawe piker (gawe piker), pikerke sing du du du du uh

oooh namun lihat apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine, jebule koe ngapusi

sayang, jarene koe masih sayang
jare koe masih kelangan neng aku
sayang, tapi koe kok malah lungo
koe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

asem tenan atiku dinggo dolanan
tresnoku seng masih utuh koe gawe runtuh
djancuk tenan, koe mantan djancuk tenan

yo wis ben aku terimo senadyan ajur atiku
yo wis ben aku saiki cukup tau wae
pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

oooh dan lihatlah apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine, jebule koe ngapusi

sayang, jarene koe masih sayang
jare koe masih kelangan neng aku
sayang, tapi koe kok malah lungo
koe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

(sayang, jarene koe masih sayang
jare koe masih kelangan neng aku) jebule koe ngapusi
sayang, tapi koe kok malah lungo
koe lungo karo wong liyo, pancen koe tego