Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Sing Tak Sayang Ilang

Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang sayang
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang berjuang

Mergo kahanan kowe ninggal sayang
Tak terimo masio atiku kelaran
Wis seprene suwene aku urip karo kowe
Mergo kahanan kowe ngajak pisahan

Opo kowe ra kelingan janji urip bebarengan
Nompo onone keadaan
Mergo kahanan kowe ninggal sayang
Tak terimo masio atiku kelaran

Sopo wonge atine sing ora lara
Kowe medot tresno mergo wong liyo
Opo salahku opo kurangku
Tego temen kowe ninggal aku

Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang sayang
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang berjuang

Mergo kahanan kowe ninggal sayang
Tak terimo masio atiku kelaran