Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Wedi Kelangan Sing Disayang

Sepine wengi seng tak rassakne
Ra koyo sepine atiku
Tanpo slirahmu sayang aku tansah kelingan
Kelingan sliramu sing tak sayang

Opo slirahmu ngrasakne rosoku
Wedi kelangan seng di sayang
Tansah dadi pikiran neng ati tratapan
Tratapan rasane ra karuan

Duh gusti paringono
Kuat ati iki
Seng ono jero ati
Roso roso meres ati

Mugo gusti ngijabahi
Aku lan sliramu dadi siji
Masio adoh neng kono
Trisno iki tetap di hati

Opo slirahmu ngrasakne rosoku
Wedi kelangan seng di sayang
Tansah dadi pikiran neng ati tratapan
Tratapan rasane ra karuan

Duh gusti paringono
Kuat ati iki
Seng ono jero ati
Roso roso meres ati

Mugo gusti ngijabahi
Aku lan sliramu dadi siji
Masio adoh neng kono
Trisno iki tetap di hati