Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Woro Widowati - Los Dol

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an 
cek paket datane, yen entek tak tukokne 
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu, 
nanging kangen kringet bareng awakmu  

tak gawe los dol blas aku ra rewel 
nyanding sliramu sing angel di setel 
tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo 
rapopo, aku ra gelo,  

kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti 
firasat ati angel di apusi 
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti  

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an 
cek paket datane, yen entek tak tukokne 
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu, 
nanging kangen kringet bareng awakmu