Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Yeni Inka - Sing Tak Sayang Ilang

wis seprene suwene aku urip karo kowe
mergo kahanan kowe ngajak pisahan
opo kowe ra kelingan janji urip bebarengan
nompo onone keadaan

mergo kahanan kowe ninggal sayang
tak terimo masio atiku kelaran

sopo wonge atine sing ora lara
kowe medot tresno mergo wong liyo
opo salahku, opo kurangku
tego temen kowe ninggal aku

sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang berjuang

mergo kahanan kowe ninggal sayang
tak terimo masio atiku kelaran

sopo wonge atine sing ora lara
kowe medot tresno mergo wong liyo
opo salahku, opo kurangku
tego temen kowe ninggal aku

sing tak sayang ilang, jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang, jaremu aku kurang berjuang
sing tak sayang ilang, jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang, jaremu aku kurang berjuang

mergo kahanan kowe ninggal sayang
tak terimo masio atiku kelaran