Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali

Opo Salahku Nganti Dadi Ngene
Nasib Sing Tak Rasake
Tresnoku Siji Raiso Keganti
Sliramu Ning Ati

Senajan Ono Sing Teko Lan Lungo
Ning Sliramu Sejatine Roso

Kelingan Yen Kelingan
Ku Marang Sliramu
Perih Rasane Jero Atiku
Tegane Kowe Kok Lali
Ning Dalanmu Bali
Aku Kok Tinggal Dewe
Lungo Ra Tau Ono Pamite

Senajan Ono Sing Teko Lan Lungo
Ning Sliramu Sejatine Roso

Kelingan Yen Kelingan
Ku Marang Sliramu
Perih Rasane Jero Atiku
Tegane Kowe Kok Lali
Ning Dalanmu Bali
Aku Kok Tinggal Dewe
Lungo Ra Tau Ono Pamite

Kelingan Yen Kelingan
Ku Marang Sliramu
Perih Rasane Jero Atiku
Tegane Kowe Kok Lali
Ning Dalanmu Bali
Aku Kok Tinggal Dewe
Lungo Ra Tau Ono Pamite
Lungo Ra Tau Ono Pamite …