Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan

piye kabarmu saiki mantan
opo isih kelingan aku
aku sing tau ngukir cerito tresno ning atimu
sakdurunge kowe lungo ninggake aku
                
hal sing paling abot kuwi pancen ngiklaske
hal sing paling angel kuwi kudu nglalike
senadyan iseh tresno aku iso opo
mergo nyawang kowe wes nyanding wong liyo
                    
sadar diri wae aku dudu jodohne
sadar rai wae aku dudu sing mbok karepne
saiki aku mung iso dungokke
mugo langgeng selawase
                            
piye kabarmu saiki mantan    
opo isih kelingan aku    
aku sing tau ngukir cerito tresno ning atimu
sakdurunge kowe lungo ninggake aku
                             
hal sing paling abot kuwi pancen ngiklaske
hal sing paling angel kuwi kudu nglalike
senadyan iseh tresno aku iso opo
mergo nyawang kowe wes nyanding wong liyo
                           
sadar diri wae aku dudu jodohne
sadar rai wae aku dudu sing mbok karepne
saiki aku mung iso dungokke
mugo langgeng selawase
saiki aku mung iso dungokke
mugo langgeng selawase