Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Cinta Kuya - Mergo Saranghaeyo

ning jero...dodo kangen seng ono
ati iki...loro mergo ku lungo
amung iso...kelingan kowe
saben wengi...essemu ning atiku

oh rungokno...suoro ati sing loro
lagu iki...kanggo tombone kangen sing nyikso
wayahe ku teko...mergo tresno
mung siji koe wae

nae sarang jigeum naega dorawayo
nun muri dakkeuseyo
biga on dwi mujigae cheoreom

oh nae sarang geok jeong hajimarayo
dasinen nol deonaji anheulgeoya
Yennal cheoreom
ijen ireohke saranghaeyo