Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Dhe Baz - Percoyo Gusti

Gusti  
Snadyan abot lelakon uripku iki
Gusti  
Snadyan abot kudu dilakoni  
Aku kerjo esuk sore
Ndedungo sak mbendinane
Mergo Gusti mboten sare
Kulo percoyo janjine  

Gusti  
Snadyan abot lelakon uripku iki
Gusti  
Snadyan abot kudu dilakoni  

Aku kerjo esuk sore
Ndedungo sak mbendinane
Ergo Gusti mboten sare
Kulo percoyo janjine  

Snadyan bebrayanku bubrah
Dalane Tuhan ratau salah
Aku ra bakal dendam  
Sumpah ora dendam  
 
Mbiyen aku kelangan kowe
Saiki wes oleh gantine
Gusti ratau mblenjani janjine  
Aku wes bahagia karo sing iki  

Aku kerjo esuk sore
Ndedungo sak mbendinane
Mergo Gusti mboten sare
Kulo percoyo janjine   hee   yee  

Snadyan bebrayanku bubrah
Dalane Tuhan ratau salah
Aku ra bakal dendam  
Sumpah ora dendam  

Mbiyen aku kelangan kowe
Saiki wes oleh gantine
Gusti ratau mblenjani janjine  

Snadyan bebrayanku bubrah
Dalane Tuhan ratau salah
Aku ra bakal dendam  
Sumpah ora dendam  

Mbiyen aku kelangan kowe
Saiki wes oleh gantine
Gusti ratau mblenjani janjine  
Aku wes bahagia karo sing iki  
Aku wes bahagia   aku wes bahagia  
Aku wes bahagia   karo sing iki