Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Eny Sagita - Kangen Tanggapan

Wis pirang-pirang wengi
Lampu ngomah mati
Tumbas lilin ra kuat tak ganti cimpli
Kipas anginku remuk
Nek awak njur sumuk
Angel turu mergo dirubung nyamuk
Sabar wis tak lakoni
Sabar nguatne ati

Kudu kerja keras 
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cimpli
Mergo listrikku ra subsidi
Suwi ra tanggapan
Ora ono mantenan
Ojek Online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir
Angsuran..

Tukang bank nagih utang
Wis ngolek ubetan
Sampek bekakas mlebu ning gadaian
Aduh alatku ra payu
Wedak dadi kaku
Sampek lali rasane soto wong mantu
Sabar wis tak lakoni..
Sabar nguatne ati