Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Falen Finola - Ndasku Mumet Ndasmu Piye

Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye

Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong ngono
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek’e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Sen dipikir iso stress
Ono tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye