Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang

Teles tatune ati 
Seng mbiyen tau mbok gawe 
Awakmu ngetok maneh
Neng nduwur tatu sing mbiyen 

Ra bakal dadi impianku 
Sing peteng ra tak angen² 
Garinge banyu moto
Ngelingi katresnanmu
Saiki amung angenan

Aku sih panggah kelingan 
Kenangan naliko mbiyen
Tresno sing wis kepatri
Tak simpen dadi kenangan

Ra popo tak lakoni loro
Ra popo aku nandang loro
Mugo o kowe ngerti 
Aku ora setuju 
Lungomu ninggalke aku 
Gawe loro atiku

Bener jare pujonggo
Selasih tak songko mayang-mayang
Tak songkone godong selodo
Wong ra seneng tak kiro tresno 
Nanging aku ora kroso
Mergo aku iki sopo

Kenang kenangen aku sayang 
Ngangeno awakku neng njero angenmu 
Sing ninggalke aku nganti tekan seprene 
Adoh ngoyak impen seng durung mesti nyatane

Raino yen udan deres teko 
Ra iso nambani lorone ati
Tak angen tresnomu nggedek'ke rosoku 
Ra nyongko tresnomu mung angenan semu