Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Kangen De E

Biyen kowe tau ning atiku
Wes tak arepke dadi jodoku
Janji pingin setyo urip bebarengan
Nanging saiki ming dadi kenangan

Kowe lungo ninggal aku loro
Mergo aku wes kebacut tresno
Wes seprene suwene aku ra ngerti
Piye kabarmu kowe saiki

Kangen saben dino karo kowe
Kangen ning ati loro rasane
Awan bengi ming mikirke kowe
Tresnoku ora ono liyane

Kangen saben dino karo kowe
Angin tulung sampekne ro de.e
ngampet pingin ketemu ming loro
Tresnoku iki ora ning liyo