Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero

Rasane pingin nyubo
Pingin aku ngrasakke rasane
Nikmate jajane koyo opo
Enake kuwi ono ngendine

Terus uwis tak cubo
Akhire aku wis ngrasakke
Jebule pancen bener
Enake kuwi luar biasa

Kue kue klepon
Pancen pancen enak
Kue kue klepon
Pancen pancen nikmat

Kue kue klepon
Legi nikmat neng njero
Kue kue klepon
Lumer lumer rasane
Enake neng njero

Rasane pingin nyubo
Pingin aku ngrasakke rasane
Nikmate jajane koyo opo
Enake kuwi ono ngendine

Terus uwis tak cubo
Akhire aku wis ngrasakke
Jebule pancen bener
Enake kuwi luar biasa

Kue kue klepon
Pancen pancen enak
Kue kue klepon
Pancen pancen nikmat

Kue kue klepon
Legi nikmat neng njero
Kue kue klepon
Lumer lumer rasane

Kue kue klepon
Pancen pancen enak
Kue kue klepon
Pancen pancen nikmat

Kue kue klepon
Legi nikmat neng njero
Kue kue klepon
Lumer lumer rasane
Enake neng njero