Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Lintang Ing Wengi

Endahe 
Lintang ing wengi iki
Ngilingno marang sliramu
Seng ninggali aku

Adem e 
Angin ing wengi iki
Tansah nambahi kangen
Roso njero ati

Sepiro salah luputmu
Kabeh wes tak sepuro
Ono ing njero atiku

Janjimu marang awakku 
Kabeh mung dadi
Lorone atiku

Aku nerimo 
Senadjan to cidro
Mung gawe loro 
Sing tak rasakno

Kok koyo ngene
Seng mbok lakonke 
Marang awakmu
Cidro sumpahmu ...

Hooo ...