Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye [ versi remix ]

yen tak pikir pikir, tak terusne
raono gunane, raono untunge
tiwas sirah mumet pikiran sumpek
mending nyanyi wae nentremke pikirane

pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek'e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe
ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe
bathukku anget bathukku piye

kenikir ning sor wit kates
yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan
mikir terus iso edan 
 
pethuk kanca omong ngene
pethuk tangga omong nongo
aku bingung piye solusine
masalah raono entek'e
sabendino tumpuk undung koyo bata

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stres
enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
ndasku mumet ndasmu piye