Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Tinggalen

wis tinggalen
tinggalen tresnomu kuwi
amergo kowe saiki
wis nduwe ganti

mugi iki
dalan sing di wei Gusti
kowe lan aku ra iso
yen dadi siji

mending tak lalekne
roso sing ning njero atiku
tatune wis tatu
tatune wis keliwat jeru
nanging yen wis
walih jomblo leki aku
tresnomu ning atiku sudah berlalu

karo kowe
aku wis ketutut tresno
masio ra direstui
karo wong tuo

roso isih
iso wae tok lalekno
nanging roso loro iki
jeru ning dodo

mending tak lalekne
roso sing ning njero atiku
tatune wis tatu
tatune wis keliwat jeru
nanging yen wis
walih jomblo leki aku
tresnomu ning atiku sudah berlalu

nanging yen wis
walih jomblo leki aku
tresnomu ning atiku sudah berlalu