Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

jaremu aku sing enek ning atimu
jaremu aku sing iso dadi jantungmu
sliramu ning endi wis ra tau bali
atiku loro pas mok minggatno

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

hooo wo.. o..
umpomo mengko aku wis mati