Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Rozy Abdillah - Lawas Nganteni

haa....hoo...haa...hmm...

lawas temenan isun nganteni
riko pujane ati
opo sing iling nong janjine
ketemu noring kene

ha..ha..ha ha ha ha
ho..ho..ho ho ho ho

nelangsane urip hang sun rasakno
yoro kari gedigi
yo sopo maning hang sun sambati
kadung sing riko adik

sing ono maning panggonanisun
nyampekno seneng susahe ati
liyane riko sing ono hang biso
nambani roso kangen iki
gancango teko kembange ati

makne tentrem batin iki
gancango teko kembange ati
makne tentrem batin iki
nelangsane urip hang sun rasakno
yoro kari gedigi
yo sopo maning hang sun sambati
kadung sing riko adik

sing ono maning panggonanisun
nyampekno seneng susahe ati
liyane riko sing ono hang biso
nambani roso kangen iki
gancango teko kembange ati
makne tentrem batin iki
gancango teko kembange ati
makne tentrem batin iki